fbpx Skip to main content
Erhverv

Mangler din virksomhed eller webshop lagerplads?

Vi tilbyder både små og store pulterrum fra 10m2 og op til 62 m2. Hvis der ønskes et lager med et tilstødende kontor, er dette også en mulighed.

Fordele med vores Pulterrum

1

Parkering lige til døren

Ved alle vores haller er det nemt at komme både til og fra. Der er mulighed for parkering lige til døren, og der skal hverken anvendes trapper eller elevator for at komme til pulterrummet.
2

Kontorplads i vores haller og pulterrum

Vores pulterrum er isoleret og frostfri året rundt, og kan derfor sagtens anvendes som mindre kontorplads. Vores pulterrum er sikrede, så dine ting står både trygt og godt.
3

Pulterrum i alle størrelser

Vores pulterrum fås i alle størrelser og passer både den lille og store erhvervsdrivende. Vi dækker dit behov og sikrer os, at du får præcis den størrelse, der passer dig.
4

Adgang 24 timer i døgnet

Du har som lejer af et pulterrum hos os, adgang til dit rum 24 timer i døgnet syv dage om ugen hele året rundt.
5

Fleksible løsninger

Mulighederne er mange og løsningerne fleksible. Vi sørger for altid at holde priserne i bund, og kommer aldrig med uforudsete gebyrer og bindingsperioder.
6

Priser fra kun 710 kr./md eksl. moms

Du kan leje pulterrum fra 10 m2. og op, og vi har Nordsjællands billigste priser med kun 990 kr. inkl. moms om måneden for 10 m2

Eksempler på vores erhvervsløsninger

Webshop

Så kan vi tilbyde den perfekte løsning til opbevaring af dine produkter. Få dine produkter bestilt direkte til det lager, og får du dine produkter på paller, kan du nemt køre dem lige ind på plads.

Self storage i Helsingør

Kræmmer,- og loppemarkeder

Slip for besværet og gør det nemt for dig selv. Står du med huset fuld af ting og sager til kræmmer,- og loppemarkeder, og er du træt af at din kælder er fyldt til randen? Så gør det nemt for dig selv og placér dine ting i et af vores pulterrum og skab overskud derhjemme.

Hepark kontor og lager

Ideel for butikker med manglende opbevaringsmuligheder

Har du en butik, men intet lagerrum? Så er Pulterrum Nordsjælland perfekt til dig. Her kan du let tilgængeligt afhente og anbringe varer, som du ikke har plads til i din butik.

Kontor og depoter

Plads til håndværkerens værktøj og materialer

Vores pultrumsløsninger er perfekt til håndværkeren, der står med mange materialer og redskaber, men mangler et sted at gøre af dem. Pulterrum Nordsjælland opbevarer nemt og sikkert både maskiner, værktøj og materialer.