fbpx Skip to main content

Espergærdes billigste opbevaringsrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Espergærde?

Vores priser på pulterrum i Espergærde starter fra DKK 990 kr./md  inkl. moms for 10m2. Det gør os til Espergærdes billigste udbyder af pulterrum.

Ønsker du flere priser, så klik på vores prisoversigt. Ønsker du et yderst billigt pulterrum i Espergærde, så forespørge på dette i vores forespørgselsformular. 

Hvor ligger der pulterrum i Espergærde? 

På Tinvej 18 i Espergærde ligger Pulterrum Nordsjælland. Pulterrummets placering ligger med gode tilkørselsmuligheder i bil, og er nemt at komme til fra både Espergærde Centrum samt motorvejs af- og tilkørsel.

Adresse

Tinvej 18
3060 Espergærde

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvilken størrelse pulterrum er der i Pulterrum Espergærde?

I vores pulterrum i Espergærde tilbyder vi rum fra 10m2 og op. Pulterrummets størrelse og placering er optimale for både private og erhverv. Rummene kan indeholde alt fra dine private flyttekasser og sager, til motorcykler og al dit sæsonpræget udstyr som golf- eller surfudstyr. 

For virksomheder kan rummene opbevare produkter, varer eller større maskiner. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der matcher dine behov, så tjek vores størrelsesguide. Eller husk, at der altid er mulighed for at skalere op eller ned i størrelsen af pulterrum. 

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvad kan jeg opbevare i mit opbevaringsrum? 

Du må opbevare din egne flyttekasser, ejendele, motorcykler, etc. i pulterrummene. Det handler egentlig om at bruge sin sunde fornuft. 

Det er ikke tilladt at opbevare levende, skadelige, giftige eller ulovlige ting i rummene. 

Hvordan er parkeringsforholdene i Espergærde? 

Som på alle vores andre pulterrum er lokationen bl.a. valgt ud fra, at vi kan tilbyde gode parkeringsforhold helt til døren. Du kan derfor parkere gratis inde på vores område så længe, du er kunde hos os.

Self Storage i Helsingør
motorcykel opbevaret
Opbevaring i Helsingør
Pulterrum Nordsjælland