fbpx Skip to main content

Få opbevaret dine ting
praktisk, sikkert og nemt

Pulterrum Nordsjælland er klar til at gøre livet nemmere for dig og opbevarer dine ting sikkert og godt placeret hele året rundt.

Størrelser og funktioner

Hos pulterrum Nordsjælland får du opbevaring på månedsbasis.

Vores pulterrum spænder fra 10 m2 og opefter, og har minimum 3 meter til loftet. De er frostsikre, opvarmede og fri fra fugt hele året rundt. Nogle af vores haller har gulvvarme.

Tilkørselsmuligheder

Vores pulterrum er alle placeret med gode tilkørselsmuligheder.

Alle vores pulterrum er placeret i ét plan i de 7 byer, hvor vi er repræsenteret. Dette betyder, at du kan køre lige til døren med dine ting, og ikke er afhængig af hverken elevator eller trapper.

Fleksible løsninger

Vi arbejder meget med fleksible løsninger, og forsøger altid at efterleve kundernes ønsker og behov.

Dette betyder også, at man både som privatperson og virksomhed kan leje pulterrum hos os. Vi bygger stadigvæk flere og flere pulterrum, og har i dag pulterrum fordelt i hele Nordsjælland.

Sikkerhed

Sikkerheden er i top, og vi har taget alle forholdsregler for at passe bedst muligt på vores kunders ting.

Vi har både videoovervågning, adgang med kode og et tilknyttet vagtfirma, der runderer vores pulterrum. Vores låse og porte er af højeste kvalitet.

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan er sikkerheden hos Pulterrum Nordsjælland?

Sikkerheden er vores første prioritet, og dine ting er i trygge hænder hos os. Vi har videoovervågning på alle vores lokationer både udendørs og indendørs. Det betyder, at vi altid har et overblik over hvem, der kommer og går. Samtidig har vi tilknyttet et vagtfirma. Vi optager og opbevarer al færdsel på området samt data i henhold til gældende lovgivning. 

Udover ovenstående er der kun adgang til vores lokationer med en kode.  Pulterrummene er låst af med egen hængelås.

Hvor store pulterrum kan jeg leje?

Da vi både udlejer til private og erhverv, kan du få pulterrum i mange størrelser. Vi starter med pulterrum fra 10 kvm. og har haller og lagerrum i helt op til 67 kvm. Mulighederne er mange og løsningerne fleksible. 

Hvis der er ønske om at have tilknyttet et kontor med tilknyttet lagerrum i Helsingør, er dette også en mulighed.

Står mine ting frostfrit?

Det korte svar er ja. Alle vores pulterrum er frostfri. I vinterhalvåret opvarmer vi vores haller således, at dine varer eller ting altid står tørt og fri for frost og fugt.

Er det muligt at skalere op eller ned i størrelse?

I takt med din virksomheds udvikling, vil du altid kunne skifte til et større eller mindre opbevaringsrum. Vi er fleksible i vores løsninger, og forsøger så vidt muligt altid at efterleve vores kunders ønsker og behov. Det vil derfor også være muligt at skifte til en anden lokation, hvis der skulle blive behov for dette. 

Må jeg have produktion i mine pulterrum?

For at beskytte de øvrige lejere må der ikke være produktion i pulterrummene.

Hvad må jeg ikke opbevare i mit pulterrum?

Der er nogle klare regler for, hvad du ikke må opbevare hos Pulterrum Nordsjælland. Dette er både af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager.

Du må ikke opbevare:
– Farligt affald og kemi herunder eksplosive, brændbare, ætsende, miljøfarlige og giftige materialer, som kan forvolde skade.

– Fødevarer, let fordærvede varer eller andet, der kan tiltrække skadedyr, bakterier eller forårsage skimmel og råd.

– Stjålne eller ulovlige varer såsom narkotika, skydevåben eller eksplosive materialer. 

– Mennesker må ikke overnatte eller bo i pulterrummene.