fbpx Skip to main content

Humlebæk billigste opbevaringsrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Humlebæk?

Du finder ikke billigere pulterrum i Humlebæk af samme standard som vores. Et pulterrum på 10m2 koster kun 990 kr/md inkl. moms. Dette er langt billigere end konkurrenterne, hvor priserne i gennemsnit ligger på over 1500 kr. for et pulterrum af samme størrelse og kvalitet.

Hvor ligger Pulterrum Nordsjælland i Humlebæk?

Pulterrum Nordsjælland ligger på Bakkegårdsvej 103 i Humlebæk. Det er centralt i byen dog uden, at du skal ind igennem centrum for at komme dertil. Det er lige ved motorvejen og Kongevejen, som er store veje. Du kan derfor altid komme hurtigt og nemt til og fra dit pulterrum. 

Adresse

H. P. Baakkegårdsvej 103
3050 Humlebæk

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvilke størrelser kan man leje?

I Humlebæk kan du leje pulterrum fra 10m2 og opefter. Det gør vores pulterrum egnede til både private og virksomheder. Du kan få plads til alt fra flyttekasser og møbler til motorcyklen og andre sæsonpræget ting. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der matcher dine behov, så tjek vores størrelsesguide. Eller husk, at der altid er mulighed for at skalere op eller ned i størrelsen af pulterrum. 

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvad kan jeg opbevare i rummet?

Det er tilladt at opbevare langt det meste i pulterrummet. Så længe det ikke er: levende, skadelige, giftige og ulovlige eller kan skabe skimmel eller svamp. Vi appellerer her til, at folk bruger deres egen sunde fornuft.

Hvad med parkering ved Pulterrum Nordsjælland i Humlebæk?

Som ved alle vores andre lokationer er Pulterrum Humlebæk valgt ud fra tilkørsels- og parkeringsforholdene på stedet. Du kan parkere lige ud foran døren, og det er let at køre til og fra dit opbevaringsrum i Humlebæk.

Alarm og tv overvågning i Helsingør
motorcykel opbevaret
Self storage rum i Helsingør
Pulterrum Nordsjælland