fbpx Skip to main content

Hornbæks billigste pulterrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Hornbæk?

Vi er blandt Nordsjællands billigste pulterrumudlejere. Hos os betaler du ikke for services og ydelser, du ikke har brug for. På den måde kan vi holde kvalitet og sikkerhed i top til markedets laveste priser. F.eks. koster 10m2 pulterrum hos os 990 kr./md inkl. moms. Samme størrelse hos konkurrenterne ligger i gennemsnit på 1500 kr for 10m2. 

Hvor i Hornbæk ligger Pulterrum Nordsjælland?

I Hornbæk er vores pulterrum placeret lidt uden for byens centrum på Karl Olsens vej 1. Du er 2 minutter fra centrum, men stadig tæt på de større indfaldsveje til Hornbæk. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan komme til dit pulterrum.

Adresse

Karl Olsens Vej 1
3100 Hornbæk

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvor stort et pulterrum skal jeg bruge?

Vi tilbyder pulterrum i størrelser fra 10 m2. Det store størrelsesinterval gør, at vores pulterrum egner sig til både virksomheder og private. Du kan have alt fra flyttekasser, motorcykler og sæsonpræget udstyr til dine erhvervsprodukter. 

Vores pulterrum må gerne benyttes til lette produkter, opbevaring af varer fra webshops og lignende. Du kan skalere op eller ned i størrelse alt efter udviklingen i din virksomhed. 

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvad må man opbevare i sit pulterrum?

Vi prøver at appellere til vores kunders sunde fornuft. Du må gerne opbevare lagervarer fra din virksomhed, hvis ikke de er skadelige, kan danne svamp, er ulovlige, giftige eller levende. Det samme gælder med private, som kan opbevare ting fra hjemmet. Så længe de heller ikke er noget af ovenstående. 

Hvordan er parkeringsforholdene i Hornbæk? 

Vi vælger altid at placere pulterrummene således, at vores kunder kan parkere lige ud foran døren. Både tilkørsels- og parkeringsforhold er optimale hos os. 

Depot i helsingør
Opbevaring i Helsingør
Pulterrum Nordsjælland
motorcykel opbevaret