fbpx Skip to main content

Hillerøds billigste opbevaringsrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Hillerød?

Vores priser på opbevaringsrum i Hillerød starter fra 990 kr./md inkl. moms for 10 kvm. Det gør os til den billigste udbyder af opmagasineringsrum i Hillerød.

Hvis du ønsker flere priser, så klik til vores prisoversigt. Hvis du ønsker et billigt opbevaringsrum i Hillerød, kan du forespørge på dette i vores forespørgselsformular. 

Adresse

Lokesvej 16
3400 Hillerød

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvor ligger der opbevaringsrum i Hillerød? 

På Lokesvej 16 i Hillerød ligger Pulterrum Nordsjælland. Placering er centralt i Hillerød, men stadig med gode tilkørselsmuligheder i bil. Du kan derfor nemt kommer til og fra vores pulterrum i Hillerød.

Hvilken størrelse pulterrum er der i Pulterrum Hillerød? 

I Hillerød kan vi tilbyde pulterrum fra 10 kvm og op. Dette gør opbevaringsrummene optimale for både private og erhverv. Rummene kan indeholde alt det, du ikke skal bruge i hverdagen. 

For virksomheder kan rummene opbevare materialer, varer eller maskiner. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der matcher dine behov, så tjek vores størrelsesguide

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvad kan jeg opbevare i mit opbevaringsrum? 

Du må opbevare din egne flyttekasser, ejendele, motorcykler, etc. i opbevaringsrummene. Det handler egentlig om at bruge sin sunde fornuft. 

Det er ikke tilladt at opbevare levende dyr samt skadelige, giftige og ulovlige produkter i rummene. 

Hvordan er parkeringsforholdene i Hillerød? 

Som på alle vores andre pulterrum er lokationen bl.a. valgt ud fra, at vi kan tilbyde gode parkeringsforhold helt til døren. Du kan derfor parkere gratis inde på vores område så længe, du er kunde hos os.

Depotrum Helsingør
Opbevaring i Helsingør
motorcykel opbevaret
Pulterrum Nordsjælland