fbpx Skip to main content

Helsingørs billigste pulterrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Helsingør?

Vores priser på pulterrum i Helsingør starter fra DKK 990 kr./md inkl. moms for 10m2. Det gør os til den billigste udbyder af pulterrum i Helsingør. Hvis du ønsker flere priser, så klik til vores prisoversigt. Hvis du ønsker et billigt pulterrum i Helsingør, kan du forespørge på dette i vores forespørgselsformular.

Hvor ligger der pulterrum i Helsingør? 

H. P. Christensens Vej 1 i Helsingør ligger Pulterrum Nordsjælland. Placering ligger med gode tilkørselsmuligheder i bil, og nemt at komme til og fra eksempelvis motorvejen. Det er derfor nemt at komme til og fra vores pulterrum i Helsingør.

Adresse

H. P. Christensensvej 1
3000 Helsingør

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvilken størrelse pulterrum er der i Pulterrum Helsingør?

I Helsingør tilbyder vi pulterrum fra 10m2 til 67m2. Pulterrummenes størrelse og placering er optimale for både private og erhverv. Rummene kan indeholde alt fra dine private flyttekasser og sager, til motorcykler og al dit sæsonpræget udstyr som golf- eller surfudstyr. 

For virksomheder kan rummene opbevare produkter, varer eller større maskiner. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der matcher dine behov, så tjek vores størrelsesguide. Eller husk, at der altid er mulighed for at skalere op eller ned i størrelsen af pulterrum. 

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvad kan jeg opbevare i mit pulterrum? 

Du må opbevare din egne flyttekasser, ejendele, motorcykler, etc. i pulterrummene. Det handler egentlig om at bruge sin sunde fornuft. 

Det er ikke tilladt at opbevare levende, skadelige, giftige eller ulovlige ting i rummene. 

Hvordan er parkeringsforholdene i Helsingør? 

Som på alle vores andre pulterrum er lokationen bl.a. valgt ud fra, at vi kan tilbyde gode parkeringsforhold helt til døren. Du kan derfor parkere gratis inde på vores område så længe, du er kunde hos os. 

Alarm og tv overvågning i Helsingør
motorcykel opbevaret
Self storage rum i Helsingør
Pulterrum Nordsjælland