fbpx Skip to main content

Gillelejes billigste pulterrum med central placering, høj sikkerhed og parkering lige til døren

Hvad koster pulterrum i Gilleleje?

Vi er blandt Nordsjællands billigste pulterrum. Du finder ikke samme standard og kvalitet billigere. Et eksempel er, at vores 10m2 pulterrum koster 990 kr./md inkl. moms. Gennemsnitsprisen hos vores konkurrenter er fra 1500 kr. og opefter for samme størrelse.

Hvor i Gilleleje finder man Pulterrum Nordsjælland?

Du kan finde Pulterrum Nordsjælland i Gilleleje på Stæremosen 10 A. Det er placeret nær Bonderupvejen, og er nemt at komme både til og fra. 

Adresse

Stæremosen 10 a
3250 Gilleleje

Telefon:
Tlf: 44 14 08 73

Telefontider
Mandag – torsdag kl. 08.30 – 16.00
Fredag kl. 08.30 – 12.00

Mail: mt@hepark.dk 

Hvilken størrelse pulterrum findes der i Pulterrum Gilleleje?

I Gilleleje kan du leje pulterrum fra 10m2 og op til 67m2. Det gør, at vores pulterrum egner sig godt til både erhverv og privat brug. Der er både plads til sæsonting, motorcyklen og diverse flyttekasser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, der matcher dine behov, så tjek vores størrelsesguideEller husk, at det altid er muligt at skalere op eller ned i størrelsen af pulterrum.  

Døgnadgang
Høj sikkerhed
Lave priser
Frostfri
Forespørg på Pulterrum

Hvilke ting må man opbevare i pulterrummene?

Opbevaring i vores pulterrum taler til kundens egen sunde fornuft. Du kan som virksomhed opbevare lagervarer, såfremt det ikke er ulovligt. Du må ikke opbevare ting, der er skadelige, kan danne svamp, levende eller giftige dyr. Reglerne for private er de samme. 

Parkerings- og tilkørselsforholdene i Gilleleje? 

Det er nemt for dig at parkere ved pulterrummet i Gilleleje. Du kan uden problemer komme både til og fra pulterrummet med et køretøj. Det er gratis at holde på vores område i Gilleleje, når du er kunde hos os.

Depotrum i Helsingør
motorcykel opbevaret
Pulterrum Nordsjælland
Pulterrum Nordsjælland